Qui som
 

La filosofia de SOLo EN GRUPo respon a una necessitat del viatger: ´m´agradaria compartir el viatge amb d´altres persones que també viatgin soles i que tinguin interessos similars´. Una sol·licitud habitual a qualsevol de les nostres oficines.

Però SOLo EN GRUPo pretén anar més enllà. Creiem que a més d´amb qui viatjo´ és també important el contingut, l´“on viatgo”. Per això hem dissenyat rutes atractives i amb contingut.

SOLo EN GRUPo és un projecte que neix de la col·laboració entre Viatges Tuareg, Orixà Viatges i Viatges Independents; tres agències amb més de 30 anys d´experiència i un reconegut prestigi professional.

Francesca Marsa. Directora de Viatges Tuareg

Llicenciada en Psicologia, amb 20 anys ja viatjava. Va crear Viatges Tuareg al 82 i encara hi és: una dona on el 90% de directius són homes. Ha obert, entre d´altres, noves rutes per Iran, Senegal i Guatemala. Aporta el detall de qualitat i la sofisticació als viatges.

Joan Pla. Director de Viatges Independents.

Un referent al nostre país en el món del viatge. Va deixar els estudis d´arquitectura per la seva passió pels viatges i al 1980 en va fer la seva professió, sent un dels fundadors de Trekking & Aventura. Coneix el desert del Sàhara com poques persones el coneixen i podem tenir la garantia que, qualsevol ruta que passi per la seva taula de treball, tindrà ´l´esperit viatger´ en la seva concepció més tradicional.

Alfons Lavado. Director d´ Orixà Viatges

Pertany a la generació que als 70’s viatjava a Katmandú per carretera. Va fer de guia durant molts anys pel nord d´Àfrica, abans de dedicar-se a l´organització de viatges. L´Índia segueix sent la seva debilitat, tot i que ara prefereix els hotels amb encant. Coneix els recursos turístics de les destinacions que treballa com quasi ningú i les seves recomanacions son autèntics tresors.

S.E.G. Viatges SL - NIF 656 71.745 - Organitzaci tcnica Viatges Independents SL GCMD 259 - Orix Viatges SA GCMD 449 - Viajes Tuareg SA GCMD128| Diseo grfico: Judit Coma | Powered by: JMT web Natal