Filosofia
 
LA NOSTRA PROPOSTA

Viatjar individualment dins d’un grup reduït a la recerca d’allò extraordinari.

Viatges intensos i amens, que permetin viure experiències culturals, de naturalesa, socials o espirituals) enriquidores. En alguns l’activitat és important, en altres l’originalitat i allò lúdic adquireixen valor.

Aventura i cultura amb la companyia de persones amb interessos similars.

NOUS VALORS, NOVES TENDÈNCIES

AUTENTICITAT: Un compromís entre l’agència i el viatger per evitar tòpics i llocs comuns.

SOTENIBILITAT: Disposats a renunciar a determinats hàbits de viatge a canvi d’un menor impacte al medi ambient.

AUSTERITAT: Allò raonable i l’equilibri adquireixen valor davant del confort extravagant o imposat.

INTENSITAT: Experiències que romanguin a la memòria.

EMOCIONS INTENSES de baix impacte. La preocupació per l’impacte social i ecològic del viatge és una de les bases del nostre treball. Cooperació amb operadors locals, actituds no invasives amb les minories ètniques, cura del medi ambient... conceptes que en el nostre treball van més allà de les consideracions morals per convertir-se en aspectes pràctics que s’han de cuidar. No sempre és fàcil, ni divertit i en qualsevol cas requereix la complicitat del viatger.

CONDICIONS D' INSCIPCIÓ

La reserva d’un viatge s’efectua exclusivament de manera individual.

Proposem viatges per adults sense més límits que la condició física suficient pel bon desenvolupament del viatge. Moltes de les persones que viatge amb nosaltres tenen parella; altres moltes no. Al ser companys de viatge, no ens sembla un factor important.

S.E.G. Viatges SL - NIF 656 71.745 - Organitzaci tcnica Viatges Independents SL GCMD 259 - Orix Viatges SA GCMD 449 - Viajes Tuareg SA GCMD128| Diseo grfico: Judit Coma | Powered by: JMT web Natal